ASSALAMUALAIKUM BABY UMI

Sabtu, 24 Julai 2010

kuching festival

   
aku join kelab tarian kat skol...
best jugak..walau aku tak pandai sangat menari...aku hentam jer..
kalau train,aku mesti kena jer leh nickson,ketua tarian aku...mana tak nyer,aku jer yang salah buat step...huhuhu...
ntah putera bunian mana aku tiba2 jer minat tarian nie..hehehehe
btw...dr situ jugak lah aku dapat belajar sesuatu yang baru...
aku join nie bersama sandora n fatimah...
hehehe..
kadang kadang aku terfikir jugak laa....kenapa la aku minat kelab nie....
sandora banyak jugak ajr step tarian dengan aku...
sandora pandai menari...
teringat aku kat padang merdeka,kitorang raptai...
memang laa syok abis..
enjoyyyyy....
tahun 2006...tengok gambar kat atas tu...
astarfirullah. aku ker tu...
aku,sandora n timah di make up uncle sandora...
kitorang jadi duyung...
hahahaha
excited sangat..sampaikan orang byk ambil gmbar kat kitorang..


TENGOK LAHHH....ader yang jadi kuching..
lepas lah tension bila join group nie...
sandora dah mula kayuh dah...
c timah pulak tengok ape tu....
nak tahu maner ketua kelab kami?????
yang ala-ala diva tu...hahahaha...
kat sebelah aku...
over tu..
tapi sekali aekala jer kan...
so wat ape nak malu...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

WAHAI SUAMIKU...

WAHAI SUAMIKU...
TAHUKAH KAU..BETAPA BAHAGIA NYA AKU BERGELAR ISTERI KEPADAMU..