ASSALAMUALAIKUM BABY UMI

Sabtu, 24 Julai 2010

satang island


Kitorang g pulau talang satang 2 tahun berturut...
1st tym aku g enjoy dengan kawan-kawan...aku tak sangka aku dapat kawan perjuanganyang sporting n best gyler ....1st tym jugak aku tengok penyu..hehehe..bergambar sakan kitorang kat sana.g bercuti selama 3 hari memang cukup berbaloi..Mengisi masa lapang dengan member perkara yang tak dapat aku lupa..1st datang kat pulau tu,kami dah terjun g mandi..bedebush!!!!!!!hahaha....sampai merah muka coz hari dah la panaz,g mandi lagi kat pantai....memang akan hitam la...tapi aku tak kisah asal aku enjoy jer..

           aku yang tak pandai berenang,juz main2 jer berendam..at last taufiq ajar aku berenang..lawak...bila aku mengenang hal tu..
       tahun 2007,kami g lagi kat pulau yang mencipta sejarah kenangan kami..tapi taufiq,zia and a one tak g..taufiq n zia dah masuk UITM..a one pulak demam campak..so 11 jer yang g..
yang pasti member gurl aku tetap ada..  2 yang best nye..

     Nak jd kisah tahun 2007,percutian kami ada kisah yang menarik....breakfast kami makan mee soup 'mantak'...nie keje c 'timah' nie...and 'hafizul'...adoi...punyer la lapar n tak nak membazir kami lantak jer la...nasib la labu.....                                                                    hari ke -2 ,bangun pagi,kecoh bila razy menjerit dia ada tengok penyu...kami berlari la,coz excited la kan nak tengok penyu.....sampai tempat yang di bagitau,tengok penyu sedang mengawan...hahahahaha....skodeng la sekejap..Razy pun ketawa sambil tu kecewa jugak coz razy excited sangat nak tengok penyu
       malam last kami kat pulau tu,ader pulak citer seram...aku temankan epah g chalet lepas aku n epah g hang up kat buaian melayan perasaan.epah g chalet untuk ambik bantal bushuk nyer.aku tak masuk dalam.aku tengok epah narvouse kluar dari chalet tu.pas tu epah story la apa yang dia alami malam tu..dia ingat jenne yang tidur di dalam,dengan slumber dia kejutkan jenne..yang pelek nyer jenne  tak bangun2x...kluar dr chalet epah tengok jenne ada kat luar...
     e ..... memang la seram...kami berkumpul di pantai,berhampar  tikar...al maklumla kan malam last...memang tak dapat tidur malam tu...aku pulak yang tak tahan nak kencing dengan paksa g 'jamban' yang di hujung chalet. timah n hillary temankan aku...Allah....hanya tuhan yang tahu apa aku nampak.nasib aku tak lemah semangat.bukan main aku 'plentey' epah last2x aku jugak yang kena........                                                                  .pagi tu dah balik dah..huhuhu.....Banyak juga kenangan kat pulau tu..kalo aku citer tak ckup pages...hahahaha


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

WAHAI SUAMIKU...

WAHAI SUAMIKU...
TAHUKAH KAU..BETAPA BAHAGIA NYA AKU BERGELAR ISTERI KEPADAMU..