ASSALAMUALAIKUM BABY UMI

Sabtu, 24 Julai 2010

trip ke matang wild life kuching.....

nie kitorang g matang wild life....g picnic...tu la aku ckap geng aku kat sini memang tak abis2x ader citer...
haaaa.....
nie plan sandora dewi puspita..tu yang kat sebelah lelaki baju hitam tu..razy namenyer..sandoar yang montel2x..yang kat sebelah pulak nor afiza...gadis ayu bertudung biru....
aku yang rase budak kecik pulak senang2 jer dok kat pangkuan c jenne..jenne yang bercermin mata,sebelah aku yang bertudung hitam tu epah...nie member sama kampung aku....
yang berbaju hijau pulak fatimah......suara dia paling merdu..hahahaa...

alkisah sebenarnya...
kitorang picnic kat cinie..
macam 2x aku tengok binatang kat situ...
paling best la bila tengok orang hutan....
manja namanyer...
memang best gylerla..
pas tgk binatang tu suma
kitorang g men air pulak..
sandora g mandi2x bersama kelab sejarah..kitorang dok lepak jer..
makan2x..kenyang jugak perut..
hehehe

nie gadis ayu dok kat tepi batu2x...hahaha..
tak mandi p at least men2x jer la...
tu tgn aku tak tahu saper punyer.....
yang pasti dia tengah paling air kat kitorang yang tengah ayu dok kat situ...

aaaaa....
tengok c epah...makan jer...
promote keropok ker....hahaha
yang sorang tu tak pakai baju,berseluar hitam yang berdiri wat aper tu????
pikir la sendiri..
dia garu aper ntah..
hahaha
c razy pulak tengah cari idea ker nak hiburkan kami....???
aku nak promote kawan aku sorangnie
yang pakai cap ber baju oren..
dia kawan kelas aku yang tak abis 2 tido di dalam kelas..

dah aben dah kitorang enjoy kat matang wild life,kiter bergambar pulak...tengokkkk..ayu nyer...hahahah
maner boy ye..
sorry aku tak simpan gambar korang
dah aben dah.....
p masih ader lagi citer pasal smb st joseph nie..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

WAHAI SUAMIKU...

WAHAI SUAMIKU...
TAHUKAH KAU..BETAPA BAHAGIA NYA AKU BERGELAR ISTERI KEPADAMU..