ASSALAMUALAIKUM BABY UMI

Selasa, 25 Januari 2011

satu hari di sana


Perjalanan ku bersama team Epal Kuching......family day...
Ape?
Family day?kat mane?
Jom.....check it....

#
#
#
Sebelum naik 'belon' posing2 dulu la..
tgk intan buat ape?
wah...buat2 mcm model perfume pulak..hahaha
berangan lagi la ni8e,memang tabiat intan nie..sory ekk..
#
#
#
a....dah sampai dah di LCCT...wow..... nie tina kawan intan.Best tau dia sporting sangat..'palak deq'..hahaha.....sampai di LCCT pose lagi....buat je kepala sendiri.Janji intan heppie...
#
#
#
intan n Kawan sekerje dah sampai dah di distinasi yang di tuju....
nak tau di mana?
jom..terjah...
#
#
#

nie la distinasi kami ...
Eagle Ranch Resort..
Mula datang situ terpegun jugak la tengok keunikan resort nie..
tema koboi pulak...
red indian pun ade jugak..
#
#
#
haaa...nak tau intan n geng di atas tu nak buat ape?
bersedia dah nie..
joommmm ekot..
#
#
#
dah berkumpul nie ...ape ye nak di buat?
korang rase ape ya?
#
#
#
wah.....gayatttttt...
huhuhuhu...
Climbing...intan gayat tau..
mule2 naik tu  intan rase nak turun balik.tapi tak mampu nak turun..rase nak nangis pon ade...huhuhuhu....
tapi intan cb gagahkan diri..fuh...zoom in zoom out pulak mata bile dah di atas tu....
#
#
#
malam tu,kami dinner ala garden...p punye taik kuda bau tol..huhu.tak selera tol..malam countdown kami buat azam baru..hah...nie la yang intan sibuk2 buat nie....nak tau ape azam intan?
shhh...
korang keh tilik2 je la pe yang intan tulis ekk...
#
#
#
Dah semua Team Kuching Tulis azam baru..mase nye nak bakar tang lung lagi..
ekot style cine la...
dah ini company cine so ekot feng shui diorang la..
#
#
#
terbang dah  azam baru kami.....

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

WAHAI SUAMIKU...

WAHAI SUAMIKU...
TAHUKAH KAU..BETAPA BAHAGIA NYA AKU BERGELAR ISTERI KEPADAMU..