ASSALAMUALAIKUM BABY UMI

Selasa, 25 Januari 2011

satu hari di sana


Perjalanan ku bersama team Epal Kuching......family day...
Ape?
Family day?kat mane?
Jom.....check it....

#
#
#
Sebelum naik 'belon' posing2 dulu la..
tgk intan buat ape?
wah...buat2 mcm model perfume pulak..hahaha
berangan lagi la ni8e,memang tabiat intan nie..sory ekk..
#
#
#
a....dah sampai dah di LCCT...wow..... nie tina kawan intan.Best tau dia sporting sangat..'palak deq'..hahaha.....sampai di LCCT pose lagi....buat je kepala sendiri.Janji intan heppie...
#
#
#
intan n Kawan sekerje dah sampai dah di distinasi yang di tuju....
nak tau di mana?
jom..terjah...
#
#
#

nie la distinasi kami ...
Eagle Ranch Resort..
Mula datang situ terpegun jugak la tengok keunikan resort nie..
tema koboi pulak...
red indian pun ade jugak..
#
#
#
haaa...nak tau intan n geng di atas tu nak buat ape?
bersedia dah nie..
joommmm ekot..
#
#
#
dah berkumpul nie ...ape ye nak di buat?
korang rase ape ya?
#
#
#
wah.....gayatttttt...
huhuhuhu...
Climbing...intan gayat tau..
mule2 naik tu  intan rase nak turun balik.tapi tak mampu nak turun..rase nak nangis pon ade...huhuhuhu....
tapi intan cb gagahkan diri..fuh...zoom in zoom out pulak mata bile dah di atas tu....
#
#
#
malam tu,kami dinner ala garden...p punye taik kuda bau tol..huhu.tak selera tol..malam countdown kami buat azam baru..hah...nie la yang intan sibuk2 buat nie....nak tau ape azam intan?
shhh...
korang keh tilik2 je la pe yang intan tulis ekk...
#
#
#
Dah semua Team Kuching Tulis azam baru..mase nye nak bakar tang lung lagi..
ekot style cine la...
dah ini company cine so ekot feng shui diorang la..
#
#
#
terbang dah  azam baru kami.....

MY PET MEOWW

Al kisah kucingku....

Sebulan aku menunggu  anak kucingku membesar..akhirnya 4 ekor anak kucingku  membesar...wah...best nyer..dah dapat main 2 dengan 4 ekor si jantan nie....Meh Check It OUT>>>>>

#
#
#
mak dia nie tak sporting tau..Kalo aku nak ambil anak dia,dia dulu masuk..perhhh...
#
#
#
tu Tengok Mate mak dia.....owez kontrol beb.....Tkut anak dia di ambil raksasa ini..hahahaha......
#
#
#
haha.....tengah syiokkk mak dia mkn whiskes aku pulak syiokkk menculik si anak dia...tengok...nie si jantan yang aku suke sangat......lor..nape muke camtu??
takut ekk..
dont worry meowww
#
#
#
Si Jantan nie masih bler,'mane tempat aku nie....?'hehehe...
aku ajak la die posing2..aku ckp kat si jantan nie ko masuk blog nanti..ko femes...mane tau nanti ade si betina rezeb jd bini ko...haha
#
#
#
Puas kan dah main2 sama dia..aku masukkan balik dalam sangkar..sowe dear....u all dalam sangkar.bukan ape...org rumah aku tak suke meoww nie..tkut terberak la katakan.....tapi aku tak kisah...janji aku hepi.....kan meowww.....
#
#
#
pas makan dia n adik2 dia bergusti...mak dia pening kepala dah..mane tak nyer..abiehh telinga mak dia di gigit....
tak syiok mak dia nak mkn lagi...haha
#
#
#
Dengan muke menyampah si mak nie tengok aku mengambar2 anak dia..sorry medem..hahaha....
#
#
#
Puas bermain akhirnyer tibe  mase menyusu....tapi si mak nie buat tak tau pulak.....rase ayu pulak dah..hahahaaha

*Nie sebenarnya kucing orang umah sebelah aku,.aku kidnap si mak dia yang mengandung dulu.aku kasi sangkar....hah...jadi la ko si kucing ku....
shhhhh...jgn g tau orang umah sebelah aku yer.....

WAHAI SUAMIKU...

WAHAI SUAMIKU...
TAHUKAH KAU..BETAPA BAHAGIA NYA AKU BERGELAR ISTERI KEPADAMU..